Tíz éve kiadatlan dalt turbózott fel az AngelMaker

Nuskull Magazin

Majdnem egy évtizede a fiókban csücsülő dalnak adta meg a kiérdemelt stúdiós formát az AngelMaker. A deathcore-banda még a 2015-ös első lemezére, a Dissentientre írta a Suffer Forevert, ami aztán valamiért a Lomtárban végezte. Szerencsére az nem került ürítésre, így most teljes pompájában tündökölhet a dal, amit az utóbbi időben már a srácok fellépésein is hallhattak a rajongók, akik nem igazán tudták, hogy ez most egy újdonság, vagy valami deep cut tétel. Igazából mindkettő.

A zenekar egyébként pörög, mint egy csapágyas Beyblade: alig több mint egy hónapja fejezték be a headliner turnéjukat (ami egyébként pont a most bemutatott dalról lett elnevezve), jövő év elején újra útra kelnek a Veil of Mayát kísérve – sajnos ezúttal is csak az ‘Államokban. Viszont annak mi is teljes joggal örülhetünk, hogy egyébként gőzerővel dolgoznak a zseniális tavalyi lemezük, a Sanctum folytatásán. Soha kisebb svungot nekik!

//www.youtube.com/watch?v=OdPEhlfvn60

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.