S.O.O.T. – Megjelent az új lemez

Fémforgács

Signed Out On Third címmel jelent meg a Kollár Ádám gitáros vezette S.O.O.T. zenekar harmadik lemeze, ami az alábbiakban hallgatható végig.

A lemezen most is számos vendég vendégeskedett, többek között: Budai Petur (ex-Aebsence), Csiaki Márk  (Zeng), Komáromi Gergely (ex-Omega Diatribe), Lőcsei BenceRákóczi Antal (ex-Baby Bone, Nemember),  Sándor Éva (Together Gospel Singers) és Török Viktor (Marcello’s Mystical Mond,  Vicodin, Juice). A lemez kiemelt vendége Michelle A. Julyan /PRS pulse artist/ amerikai gitáros, míg billentyűkön Maros Zoltán  közreműködött egy szám erejéig. Minderről zenekarvezető, gitáros, zeneszerző Kollár Ádám az alábbiakat osztotta meg:

A már jól megszokott módon vendégénekesek sora szerepel a lemezen: Budai Petur, Csiaki Márk, Komáromi Gergely, Lőcsei Bence, Rákóczi Antal, Sándor Éva és Török Viktor. A lemez kiemelt vendége Michelle A. Julyan /PRS pulse artist/ amerikai gitáros, míg billentyűkön Maros Zoltán közreműködött egy szám erejéig. Basszusgitáron Kerezsi Gergely, Maros Rudolf és Kollár Ádám voltak hallhatók. A gitárok és egyéb részek mint mindig, a projekt-felelős, Kollár Ádám által lettek kivitelezve a Korom stúdióban.

A lemez dobfelvételei 2022-ben, a Zengőkertben kerültek felvételre Bánházi Gábor által. Köszönet munkájáért és a hallható dobok átütő hangzásáért! Editálva pedig Orosházán, Bogdánffy Csaba által lettek! A pengetősök, illetve némi vokál a Korom Stúdióban kerültek felvételre, Érsekcsanádon. Az énekek majd mindegyike ’külsős’ helyen kerültek felvételre. Köszönet a segítséget nyújtó stúdióknak és az énekes személyének!

Vizuál felelősünk, Várdai László volt, aki maga tervezte, faragta, kivitelezte a lemez borítóját. Köszönet érte!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.