Bejelentették a 2024-es a Nova Rock első fellépőit

Nuskull Magazin

Az eddig megszokott 15-25 kezdő névtől eltérően ezúttal 46 jövő évi fellépőt jelentett be a Nova Rock. Közép-Európa legnagyobb rock-/metalfesztiválja elég változatos felhozatallal készül, többek között az alábbi előadók lesznek ott 2024. június 13. és 16. között Nickelsdorfban, az osztrák-magyar határnál:

Csak hogy néhányat megemlítsünk, de a fenti képen látható az összes eddig publikált zenekar. Remélhetőleg a 2024-es fesztivál alatt jó idő lesz, mert eléggé el tudja venni az ember kedvét a bulizástól a szakadó eső, a dagonya és a hideg.

Jegyek a fesztivál honlapján vagy telefonos appjában vásárolhatók, alább pedig tavalyi egyszerű hangulatvideó, egysnittes felvételek és a hivatalos aftermovie is nézhető. Mindezek mellett rövid podcastok is készültek a 2023-as fellépők egy részével.

//www.youtube.com/watch?v=IeBlGfnBPyQ

//www.youtube.com/watch?v=dnWGQquHLxQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.