Cinder of Cosmos – Silent Gods – itt van a második daluk

Fémforgács

Final Harvest című bemutatkozó dala után újabb dalával jelentkezett a death / deathcore vonalán mozgó hazai szobaprojekt, a Cinder of Cosmos. A napokban bemutatott Silent Gods című új szerzeményük témájának középpontjában az emberi fajnak egy felsőbbrendű civilizáció által történt kitenyésztése, ami kapcsán a következőket árulták el:

Ez a dal a második szerzeményünk a közeledő EP-nkről. A dal maga arról szól, hogy egy felsőbbrendű civilizáció által kitenyésztett faj vagyunk itt a Földön, mi emberek pedig keressük a választ, kik a teremtőink. Eközben persze szépen lassan elpusztítjuk a Földet és magunkat is.

A dalhoz egy klip is készült. Erről így beszéltek:

Jött az ötlet, hogy kellene egy klip, viszont többszáz kilométer választ el minket, hisz Bőcze Zsolti barátunk [a zenekar basszusgitárosa – a szerk.] Németben lakik. Hogy oldjuk meg? Mivel külön filmes stábbal így lehetetlen lett volna dolgozni, így magunk forgattuk le (iPhone-nal, hogy egyezzen a kameraminőseg is). Az utószerkesztéseket, vágásokat pedig Zsolti csinálta.”

A Cinder of Cosmos jelenleg első EP-jén dolgozik, aminek a megjelenése a nyár folyamán várható. Korábbi bemutatkozó interjúnkat, amit a zenekar gitárosával, Márkus Tamással készítettünk, itt olvashatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.