A Madball a jövő évi Toxic Weekend első fellépője

Nuskull Magazin

2024. július 4-6 között immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Toxic Weekend. A Rockmaraton romjain alapított háromnapos punk/hardcore csűrdöngölésnek ezúttal is az orfűi Panoráma Camping ad majd otthont. Egy hónapja már pörögnek a jegyek és a szállások is (a faházak már be is teltek a cikk írásakor), most pedig kiderült az első headliner is: a Madball.

Az eredetileg az Agnostic Front mellékvágányaként indult zenekar egy kisebb megszakítással már több mint három évtizede garantálja, hogy ne menj haza kék-zöld foltok nelkül a szettjükről. Legutolsó lemezük For the Cause címmel 2018-ban jelent meg, valószínűleg arról is hoznak majd egy-két tételt Baranyába. Ha már ennyi is elég volt, hogy rárepülj az early bird bérletekre, akkor azt a Tixa felületén meg is teheted.

//www.youtube.com/watch?v=b5RQhAPygXE

//www.youtube.com/watch?v=wqqwhbs7Qgw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.