Idén tégy Cannibal Corpse-kifestőt a karácsonyfa alá

Nuskull Magazin

Már jó pár cikkben foglalkoztunk itt a NuSkullon fura mörcsökkel, és a téma egyszerűen kimeríthetetlen, ugyanis mindig akad majd utánpótlás, amíg lesznek élénk fantáziájú zenészek a színtéren. A világ egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb death metal-zenekara, a Cannibal Corpse is beállt most a sorba, mégpedig nem is akármivel: egy kifestővel.

Úgy ám, Corpsegrinderék elmondhatják, hogy övüké a világ első színezője, ami szülői figyelmezetéssel érkezik. A könyvben egyébként feltűnik lényegében a banda összes, híresen erőszakos és véres borítója, amik mind egy ember nevéhez fűződnek: Vince Locke illusztrátoréhoz. A képregényrajzolóként is tevékenykedő művész büszke az elmúlt harminc év termésére és arra, hogy nem félt kísérletezni, ami tény és való, hogy meglátszik a CC vizuális életművén.

A könyv december elsejétől lesz elérhető világszerte – kivéve Németországban, ahol lényegében minden, a bandával kapcsolatos dolgot betiltanak. Ha metalos vagy, vagy metalosnak ajándékoznál, egész egyszerűen keresve se találsz ennél jobb cuccot a fa alá. És felettébb gazdaságos is a kiadvány: elég csak egy piros ceruzát mellékelni hozzá, és lényegében kész is a füzet háromnegyede.

//www.youtube.com/watch?v=m3efq20eJi0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.