Until I Wake – Bolondok paradicsoma

Fémforgács

A New York-i székhelyű modern metalcore csapat, az Until I Wake kiadta új dalának, a Fool’s Paradise hivatalos videóját. A zenekar a következőket mondta új daláról:

A dal egy visszatekintő pillantás az életed egy múltbeli kapcsolatára, időszakára, amelyről valaha azt hitted, hogy boldogságot hozott számodra, de felismerted, hogy ez a boldog hamis mentális állapotban vagy. Ez bolondok paradicsom (Fool’s Paradise), mint sokan úgy írnak le, mint a boldogság állapotát, amely azon alapul, hogy az ember nem tud a lehetséges bajról, vagy csak egyszerűen tagadja annak létezését.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.