Xoth – Hangok egy távoli univerzumból

Fémforgács

Exogalactic címmel november 3-án jelenik meg a seattle-i tech-death/black metal vonalas Xoth harmadik nagylemeze. Lemezük témája most is sci-fi-szerű, amiről az alábbi közleményt adták ki:

A szimuláció varázsa csökken, és újra kell állítani. A szimulákrum őrszemei ​​leszállnak a Földre. Megjelennek a hatalmas obszidián monolitok, félelmet és rémületet ébresztve a tömegekben, rászabadítva a kozmikus gombák pszichedelikus raját az emberiségre, miközben tömeges hallucinációkat és a DNS gyors újrakonfigurálását idézik elő. Ami megmaradt, azt alig lehet emberinek nevezni.

Kiadójuk a Dawnbreed Records a következüket közölte: “Az Exogalactic egy ambiciózus előrelépés. Mintha egy zenei relikviákat ástak volna ki a Föld magjából, és azt összeolvasztották volna az univerzum távoli részeiről származó hangokkal. Minden dal egy eseményhorizont, amely az alműfajokat a múlt és a jövő hangkáoszának időzavarába keveri.

Lemezükről elsőként Sporecraft Zero dalukkal lehet meg ismerkedni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.