Holttér – Klippremier

Haverock Közösség

Pókerarc a Holttér -ben

 

A 2017- ben alakult körmendi dallamos rock zenét játszó, alternatív elemekkel tarkított zenekar, a Holttér,  újabb profi klippel örvendeztette meg rajongóit. Péntek 13-at célozták meg a fiúk a klip megjelenéséhez. A körmendi négyes fogat tehát teljes gőzzel vágtázik a Rock/ Metal útjain, megajándékozva rajongóit az idén megjelent albummal, koncertekkel, és nem utolsó sorban a legújabb videoklipel.

Holttér – Pókerarc

A zenekart Esztergályos Richard / ének, gitár/, Bíró Bálint / szólógitár/, Horváth Zoltán /basszusgitár/ és Kiss Bence /dobok/ alkotják. Igényes Rock zenéjükkel hamar nem kicsi rajongótábort szereztek, felléptek már aZorall vendégeként is. A Holttér eljutott az ‘Öröm a Zene’ Tehetségkutató-ra ahol különdíjasok lettek!

 

A zenekart követheted a facebook oldalán, ahol mindig friss infókat találsz!

Facebook: https://www.facebook.com/holtterband

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.