Zespół Sztylety – Szembenézni a világgal… magamban

Fémforgács

A lengyel post-punk, alter-rock, noise-rock, shoegaze vonalas Zespół Sztylety nevű zenekar október 13-án a Piranha Music révén jelenteti meg Tak będzie lepiej című második albumát. Erről Czasem daluk videóját osztották meg, aminek a lényegéről Szymon Szelewa énekes a következőket mondta:

Néha úgy érzem, hogy belül zavarban vagyok. Állfilozófiai hangulatba kerülök, és megpróbálok szembenézni a világgal… magamban. A Czasem (Sometimes) egy ilyen belső monológról szól – keresek valamit, átugrálok olyan gondolatfoszlányokon, amelyek jobban összekapcsolják a hangulatot, mint bármely konkrét logika. Ezt a hangulatot remekül közvetítette Pascal Buła a dalhoz készített videójában, amiben összehasonlítva zenénket a Lighthouse című film stílusával.

Lemezükről korábban már bemutatott Blask című daluk itt hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.