The Flower Kings – Új lemezével tér vissza Budapestre a svéd progrock csapat

Hard Rock Magazin

A Roine Stolt nevével fémjelzett Flower Kings majd’ 30 éve indult. A szeptemberben megjelent ’Look At You Now’ lemezükkel érkeznek október 11-én a budapesti A38 Hajóra.

Ha van zenekar, amely megérdemli a legendás címet, a Flower Kings biztos ilyen. A Roine Stolt köré szerveződött svéd progrock zenekar évről évre szimfonikus hangzású lemezekkel bűvöli el a hallgatóit, amit különleges hangulatú koncerteken mutat be. Az új, ’Look At You Now’ című albumot Roine Stolt, Michael Stolt, Hasse Fröberg és Mirko Demaio rögzítette, több vendég közreműködésével. „Ez a lemez egyfajta szellemhajóként sodródik felénk. A dalok jól bemutatják a 2023-as évet, ami többségünk számára a háborúkról, migrációról, menekültekről, erdőtüzekről, az elvesztett fiatalságról, az olvadó jégtakarókról, a gazdasági válságról, és a politikai feszültségekről lesz emlékezetes. De emellett új lehetőségek is megnyílnak: az újjászületésre, újragondolásra. Azt gondoljuk, hogy ez a lemez mind a két oldalt megmutatja egy kicsit” – így mesélt Roine az új albumról, melynek borítóját Joey Tessier tervezte. A lemezt akár közvetlenül a zenekartól is megvásárolhatjuk október 11-én Budapesten, az A38 Hajón.

A Livesounds bemutatja:
Budapest, A38 Hajó, 2023. október 11. szerda, 19 óra
The Flower Kings koncert
Belépő: elővételben 10.900 Ft, a koncert napján 11.900 Ft

Jegyek kaphatók a Ticketportal, a TIXA hálózatában és az A38 honlapján, további információ az esemény Facebook-oldalán.

The Flower Kings

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.