Serenity – Az új tag is kiereszti a hangját

Hard Rock Magazin

Magnum opust alkotott a Serenity zenekar az énekes elmondása szerint. Eddigi legbombasztikusabb dalukat írták meg a november elején megjelenő albumra, melyben az idén leszerződtetett Marco Pastorino gitáros énekel duettet Georg Neuhauserrel.

November 3-án jelenik meg a Serenity új albuma ’Nemesis AD’ címmel, ami a Napalm Records jóvoltából kerül a boltokba. Az Albrecht Dürer életéről szóló albumról már két dalt megismerhettünk, és most megérkezett a harmadik tétel, amiben az idén nyáron leszerződtetett Marco Pastorino is megcsillantja hangi adottságait. Az énekes Georg Neuhauser nyilatkozott a Reflections (Of AD) című tételről: „Ez a dal minden kétséget kizáróan a legbombasztikusabb szám, amit valaha kiadtunk! Minden szenvedélyünket és zenei tudásunkat beleadtuk, hogy létrehozzuk ezt a több mint nyolcperces magnum opust. A kislemezes kiadáshoz egy rövidített változatot kellett készítenünk, de minden hallgatót arra bátorítunk, hogy hallgassák meg az albumverziót, hogy teljes szépségében megtapasztalhassák ezt a csodálatos műalkotást.” A hazai rajongók vélhetően meghallgathatják élőben is ezt a különleges művet, amikor jövő év februárjában Marco másik csapatával, a Temperance-szel együtt Budapestre érkeznek, de arra is van esély, hogy jövő kedden felcsendül a dal a Hoekstra/Gibbs-koncerten, amely előtt Marco Pastorino első szólókoncertjét adja.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.