On Thorns I Lay – Végnapjaink elérkeztek

Fémforgács

Október 15-én a Season of Mist égisze alatt érkezik a görög doom/death titánok, az On Thorns I Lay tizedik nagylemeze, ami a zenekar nevét viseli. Hat tételes epikus művük újabb előzeteseiként Thorns of Fire, valamint Fallen From Grace dalaik videói nézhetőek meg.

A Thorns of Fire hamarosan megjelenő albumunk nagy fináléját adja. Így, tehát helyénvaló, hogy a dal sötét és végzetes képet ad utolsó napjainkról. Ez a dal azokról a bűnökről szól, amit az emberiség önmaga ellen elkövetett.

A Fallen From Grace azokról szól, akik a háborúk és népirtások miatt szenvedtek. A fájdalom, a szenvedés, az ártatlanok meggyilkolása és megerőszakolása… mindezek emléke még mindig kísért bennünket, és soha nem fogunk elfelejteni. Emlékezz az elesettekre!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.