KISS – 3 dal és 100 ezer ember

Hard Rock Magazin

Gigantikus show-val nyitotta meg tegnap a KISS az ausztrál focibajnokság (AFL) döntőjét a gigantikus méretű Melbourne Cricket Groundban.

A Collingwood Magpies és a Brisbane Lions összecsapása előtt játszott egy háromszámos szettet az ’End Of The Road’ elnevezésű búcsúturnéján éppen Ausztráliában tartózkodó KISS. Biztosra mentek az I Was Made For Lovin’ YouShout It Out LoudRock And Roll All Nite összeállítással, amelyet a nevükhöz méltó megalomániás parádé kísért több száz táncossal és az alkalomhoz illő pirotechnikával.
A fellépés utóéletét kissé beárnyékolta, hogy a közösségi médiában a szkeptikus rajongók elég rendesen kiosztották a bandát arra hivatkozva, hogy az előadás nem élőben ment. Akár igazuk van, akár nem, a felvételre nem lehet panasz:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.