Új dallal jelentkezett Dianne van Giersbergen – Unleash the Siren

Fémcsajok

Szimplán a "DIANNE" nevet viseli az Ex Libris és az egykori Xandria-énekesnő Dianne van Giersbergen szólóprojektje, akinek első önálló dala, az After The Storm februárban jelent meg. 

Korábban az énekesnő így nyilatkozott:

5 évvel ezelőtt, éppen ezen a napon jött el az elkerülhetetlen pillanat, amikor meg kellett tennem azt a bejelentést, amely megváltoztatta az életemet. Ez egy olyan út volt, ami tele volt fentekkel és lentekkel, váratlan fordulatokkal. De bármilyen nehéz is volt, az élet ment tovább, és valami kivirágzott: ma büszkén és boldogan állok elétek, hogy bejelentsem: szimfonikus metal albumot készítek DIANNE név alatt.

Az is kiderült: az elkövetkező minimum öt évben rengeteg kislemezt kíván kiadni, tehát a holland énekesnő igencsak elkötelezte magát a szólózás mellett.

Néhány nappal ezelőtt újabb szerzeményt osztott meg Dianne, amely az Unleash the Siren címet viseli. 

Az "Unleash the Siren" egy bombasztikus, szimfonikus metal dal a poszttraumatikus stressz-szindrómával való megküzdésről és a bennünk lakozó démonokkal való szembeszállásról. Egy őszinte, szívből jövő történet diadalmas befejezéssel, egy gyönyörű, filmszerű klipben megörökítve.

- mesélte az új dalról Dianne, íme a hozzá készített videó!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.