Klippremier: Nervosa – Elements Of Sin

Fémcsajok

Az elmúlt egy évben rengeteg tagcserét és távozást átvészelt, eredetileg brazil Nervosa márciusban jelentette be, hogy készül az ötödik album, egyben az első a banda új felállásában. Az énekes a mára egyedüli eredeti tagként megmaradt Prika Amaral lett, mellé Michaela Naydenova dobos érkezett Bulgáriából, a gitárosi posztot a görög Helena Kotina örökölte meg, a szintén görög Hel Pyre pedig a basszusgitárért felel.

A négy trasher lány felfedte: "Jailbreak" címmel, szeptember 29-én, azaz pénteken kerül boltokba az új nagylemez, amelyről elsőként az Endless Ambition-t hallhattuk tavasszal, majd a nyár folyamán érkezett a Seed of Death, legutóbb pedig a korong címadó dala. 

Úgy gondolom, hogy a "Jailbreak" a Nervosa életében egyfajta forradalom, mind a zenét, mind a szövegeket illetően. Nagy kihívás volt dolgozni rajta, ugyanakkor nagyon építő jellegű folyamat volt. Minden részletet aprólékosan kidolgozhattunk, amíg úgy éreztük, elértük a kívánt eredményt!

- mesélte korábban az új korong kapcsán Helena, a csapat pedig ma meghozta a negyedik kisfilmes tételt, az Elements Of Sin képében, íme:

 

 

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.