Extensive Slaughter – Drog-rehabból hardcore-punk banda

Fémforgács

A kanadai Extensive Slaughter egy meglehetősen friss hardcore-punk, d-beat banda, akinek tagjai egy drog-rehab során találkoztak egymással. A gitáros/énekes Brennain erre így emlékszik vissza:

Dobosunkkal, Sammel egy rehabon találkoztam, ahova mind a ketten túladagolás miatt kerültünk. Amikor megláttam, hogy egy ismeretlen gyerek Axegrinder pólót visel, úgy döntöttem, hogy elkezdek vele beszélgetni. Dumáltunk és megbeszéltük, hogy összejövünk, hogy játsszunk egy d-beat-et, és volt néhány szórványos dzsem, amelyekből később megszülettek az dalaink. Ian (basszus) és én korábban már egy másik bandában játszottunk együtt, és felajánlotta, hogy első fellépéseinkhez segít beállítani a basszusgitárt… Ő azóta is velünk van.”

A formáció október 4-én, a Heon Taste Records révén hozza ki első lemezét More Than A Nightmare címmel, amiről két daluk máris meghallgatható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.