Theocracy – Az énekes kedvenc dala

Hard Rock Magazin

Az összes Theocracy-dalt figyelembe véve minden idők személyes kedvenceként aposztrofálta az új lemez címadóját a banda főnöke, Matt Smith.

Október 13-án jelenik meg a Theocracy régóta várt új stúdióalbuma, a ’Mosaic’. Az Atomic Fire Records égisze alatt utcára kerülő anyagról már megismerhettünk egy dalt, most megérkezett a címadó tételhez készült videó. A Mosaic nótával kapcsolatban a zenekar vezetője, Matt Smith az alábbiakat mondta: „A Mosaic az összes Theocracy-nótát figyelembe véve a személyes kedvencem! Visszatérés a power metal csúcsára, egy galoppozó téma, ugyanakkor szárnyaló énekkel megtámogatott himnusz. Benne van minden, amit szeretek abban, amit csinálunk: a dallam, az erő, a dráma, a fény és árnyék, a riffek. Koncepcionálisan a dal arról szól, hogy életünknek csak egyes jeleneteit látjuk, de nincs meg a perspektívánk ahhoz, hogy lássuk a teljes egészet, amit ezek a jelenetek végül összekapcsolódva alkotnak. A jó idők, a rossz idők, a dolgok, amikről azt kívánjuk, bárcsak ne történtek volna meg… ezek mind olyan darabok, amiket Isten arra használ, hogy kialakítsa azt, amivé végül válunk. Ezek mind olyan dolgok, amik az elmúlt évek alatt a zenekarral is megtörténtek. Szóval van benne egy kis pszichológia, sok spiritualitás, egy kis nosztalgia és egy egészséges adag vágyakozás és rácsodálkozás. És ahogy illik, ez a dal egy egész utazásra visz el téged alig több mint öt perc alatt.”
Az album hazai kereskedőknél is előrendelhető digi CD-n, limitált példányszámú narancs-fekete és kék vinylen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.