Trevor Rabin – A politika borzalmairól dalol

Hard Rock Magazin

A Yes és az ARW gitárosaként is ismert Trevor Rabin ’Rio’ című új lemeze október 6-án jelenik meg. Az újdonság második kislemeze a Push című dal lett.

Trevor Rabin 2012-ben adott ki legutóbb szólóanyagot, a következő albuma pedig az Inside Out Music gondozásában érkezik ’Rio’ címmel. A dél-afrikai származású multihangszeres zenész, énekes, producer és zeneszerző legújabb megjelent szerzeménye a Push, amelyről így mesélt: „A politika és a politikusok borzalmas tetteire gondoltam, amikor ezt a dalt írtam. Vinnie Colaiuta dobol benne, az ő játéka arra inspirált, hogy átdolgozzam újra a hangszerelés egy részét. Vinnie előadása olyan magasságba emelte, amit még csak képzelni sem mertem. A végén a vonós betét pedig az ARW élő koncertek kezdetéről lehet ismerős.”

Már a hazai lemezboltokban is előjegyezhető a ’Rio’ CD-n, fekete és sárga vinyllemezen, CD + Blu-ray mediabook és limitált dupla vinyl + Blu-ray változatokban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.