Nitrate – Baywatch-hangulatával a nyár slágere lehetett volna

Hard Rock Magazin

Sajnos csak most, szeptemberben jött ki az All The Right Moves klipje, pedig a nyár AOR-slágere lehetett volna a Nitrate új dala. A bandában a stílus nagyágyúi, Tom és James Martin (Vega), valamint Alexander Strandell (Art Nation, Crowne) húzzák a zenekarvezető basszer, Nick Hogg szekerét.

„Alig várjuk, hogy mindenki hallhassa az új albumot – mondta Nick Hogg basszusgitáros, a Nitrate zenekar alapítója. – Kezem a szívemen, ez a legjobb album, amit eddig írtunk és felvettünk, Tom és James az elmúlt évben minden ébren töltött percét annak szentelte, hogy a produkció a lehető legjobb legyen.”

Nitrate

A Nitrate új albuma, a ‘Feel The Heat’ a Frontiers Musicnál jön ki október 13-án, ez a negyedik lemezük, de csak a második, mióta a Martin testvérek, Tom és James (Vega), valamint Alexander Strandell (Art Nation, Crowne) énekes csatlakoztak a bandához. A legutóbbi, ‘Renegade’ című albumuk volt az eddigi legsikeresebb, jóval több mint 1 millió streameléssel a Spotifyon, talán nem véletlenül tartották meg a győztes csapatot a korábbi fluktuációk után. Az All The Right Moves klipjében pedig igazi hollywoodi tengerparti hangulatot varázsolnak az esős Angliából származó zenészek és skandináv énekesük.

A ‘Feel The Heat’ dallistája:

01. Feel The Heat
02. All The Right Moves
03. Wild In The City
04. Needs A Little Love
05. One Kiss (To Save My Heart) (közreműködik Issa)
06. Live Fast, Die Young
07. Haven’t Got Time For Heartache
08. Satellite
09. Strike Like A Hurricane
10. Big Time
11. Stay

NITRATE feel the heat 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.