Dying Wish – Kontroll az elengedéséről és az elfogadásáról

Fémforgács

Az amerikai metalcore Dying Wish a napokban tette közzé november 3-án megjelenő Symptoms Of Survival albumának első videóját. Az Anthony Altamura által rendezett Lost In The Fall daluk videója az alábbiakban nézhető meg, amit Emma Boster, a zenekar énekesnője így mutatott be:

A Lost In The Fall arról szól, miképpen lazul fel természetes módon egy barátság vagy egy kapcsolat az idő múlásával. A kontroll elengedéséről, a sorsunk és a szerelmi kudarc elfogadásáról van benne szó. Képzeld el az érzést a torkodban és a zsigereidben, amikor tudatosul benned, hogy a dolgok a végéhez közelednek! Add át magad ennek az érzésnek, és tekints a továbblépés irányába!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.