M.V-11 – 6 songs EP (2023)

Fémforgács

Megvan az Endless Chaos? Na, a dobos és a gitáros csináltak egy új, még jobb bandát. Maximum Volume Eleven!!! Japán hardcore magasiskola. Ha már nincs szükséged az elmédre, hallgasd meg ezt a cuccot, mert garantáltan leviszi a fejed. Csavard 11-ig, hadd szóljon, ma nem alszol! Én azóta tolom, hogy megjelent, meg is vettem a 7 incsest, innen te is beszerezheted.

Íme a trió: Shu ordít, Shinichi reszel, Shax pedig úgy üti, cséplőgépet fognak róla elnevezni. Csak gitár van, semmi basszus, vissza a garázsba. Ha nem hiszed, itt csekkolhatod! Ez a három őrült Miyazakiból felcsavarta… De nincs is más lehetőség, nézd már meg azt a borítót! Tizenegy! És mindez maximális tempón. Ilyen szélvészgyors EP-t idén még nem hallottál! Itt mindenki Sport szeletet reggelizett. A lemezen jó 50 másodperc van, amikor feleződik a tukázás.

Hogy itthon miért nincsenek hasonló bandák? Mert ilyet csak akkor tudsz csinálni, ha Japánban vagy. Ez a hardcore sintója. Felejtsd el, máshol értelmezhetetlen. Ha a Nightmare-rel egyszerre nyomták volna a 80-as években, ma ők is legendák lennének. És hogy a japánok lélektelen robotok? Hát nagyon nem! Itt a kisember minden gyötrelme meg van énekelve. Gyűlöletes munkanapok, birkanyájként létező tömegek, kizsákmányolás, reménytelen jövőképek. Itt 10 pont a tető, de ők 11-et kapnak. Biztos, hogy ott lesz az év végi listán.

Előre félek, hogy mi lesz itt, ha ezek hárman ismét előállnak valamivel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.