Titokzatos csomagokat szór szét Budapesten a Harmed

Nuskull Magazin

Egy ötletes, kreatív játékra hívja a közönségét a Harmed. A metalcore-zenekar elkezdett apró csomagokat elszórni Budapesten, amelyeket aztán a követőiknek kell megtalálniuk és begyűjteniük. A múlt hét óta eddig két ilyen csomag lett kihelyezve, mindegyiket egy órán belül felmarkolták a szemfüles kincsvadászok.

Hogy a csomagokban pontosan mi van, arról a zenekar nem meglepő módon titkolózik, de annyit lehet tudni, hogy az egész valamilyen módon kapcsolódik a következő koncertjükhöz, ami másfél hét múlva lesz az Akvárium KisHallban. Addig pedig még több másik pakkot is el fognak szórni a város különböző pontjain, előre nem tudható időpontokban, és ezekről az Instagramjukon, sztorikban értesítik majd a követőket.

A szeptember 16-i koncerten fellép még a Petofi és a Zen Dogz, részletek a facebookos eseményben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.