Búcsúztasd a nyarat a Helmet új szerzeményével!

Nuskull Magazin

7 év után új lemezzel, szám szerint a kilencedikkel jelentkezik a bolygó egyik legnagyobb hatású alt-metal/noise-zenekara, a Helmet. Az anyagról most befutott az első ízelítő a Holiday képében, illetve amit eddig csak találgatás övezett, most bizonyossá vált: a Left címet viselő anyag november 10-én jelenik majd meg.

  1. Holiday
  2. Gun Fluf
  3. NYC Tough Guy
  4. Make-Up
  5. Big Shot
  6. Bombastic
  7. Reprise
  8. Dislocated
  9. Tell Me Again
  10. Powder Puff
  11. Resolution

Külön jó hír, hogy a banda nagyszabású turnéjának magyar állomása is lesz a Live Nation jóvoltából. Ez kicsivel az album becsapódása után, november 25-én lesz esedékes az Analog Music Hallban. Jegyek kaphatók a szervező honlapján, érdemes rájuk mielőbb lecsapni, hogy átélhesd Page Hamiltonék tanítását.

//www.youtube.com/watch?v=pPM-meMQf2U

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.