Dupla koncerttel veszíti el ősszel az A38-szüzességét a Thy Catafalque

Nuskull Magazin

Folytatódik a Thy Catafalque kevés, de annál nívósabb – és általánosságban a lehető legkülönbözőbb helyszíneken megtartott – koncertjeinek sorozata: Kátai Tamás szólóprojektjének teljes zenekaros felállása idén ősszel első alkalommal fog az A38 Hajó színpadára állni, egyből két egymást követő este is.

Természetesen nem is a ‘Catafalque lenne, ha letudnák a két bulit egy-egy “sima” szettel, így a november 24-i fellépésen az életmű első két évtizedéből (1998-2016) tevődik össze a műsor, míg a rákövetkező nap 2018-tól napjainkig bezárólag, így valószínűleg ebben az etapban már a friss album dalai is felcsendülnek. Vendégek terén is sikerült váratlant húzni: első nap a több mint ötven éve aktív és élő legenda Kaláka együttes ágyaz meg kortalan folk/jazz fúziójával, míg másnap az olasz Master Boot Record fog modern(ebb) atmoszférát teremteni a chiptune metaljával.

A jegyértékesítés július 11-én, kedden 11 órakor indul a Tixán, addig pedig itt lehet jelölni az eventet.

//www.youtube.com/watch?v=COTJ7oF5wrI

//www.youtube.com/watch?v=uXtq-wON2TI

//www.youtube.com/watch?v=scu8bz1yM4k

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.