The Dead Daisies – „Johnt nem tudtuk helyettesíteni”

Hard Rock Magazin

Doug Aldrich szerint John Corabit nem lehetett helyettesíteni a The Dead Daisiesben, ő a tökéletes énekes számukra. Ezért is hívták vissza Glenn Hughes távozása után.

Egy interjúban Doug Aldrich gitáros elmondta, hogy amikor John Corabi bejelentette távozását a Dead Daisisesből, rájöttek, hogy nem tudják kivel helyettesíteni. „Ezért inkább belevágtunk valami teljesen újba, megkerestük Glenn Hughest, ami egy teljesen új hangzást jelentett számunkra, készítettünk vele 2 nagylemezt és ennek számai, valamint Glenn Deep Purple-dalai alkották az új műsorunk alapját. De Glenn úgy döntött, hogy nem marad tovább, inkább a jubileumi Deep Purple-műsorával turnézik a jövőben, és kézenfekvő volt, hogy visszahívjuk Johnt, ő a tökéletes énekes számunkra. Az új műsorba 2-3 számot illesztettünk be a Glenn-érából, ami Corabi énekével egészen másképp hangzik, John hangja egyszerűen rányomja bélyegét a dalokra. Hihetetlen! Vele együtt érkezett egy új basszusgitáros is, Michael Devin, akit sokan ismernek a Whitesnake-ből és a Lynch Mobból, de legtöbben talán a Whitesnake-ből, ahol én is együtt játszottam vele évekig, és Brian [Tichy, dobos] is. Távozása után a The Guess Whohoz csatlakozott, de Briannel van egy jam zenekarunk, és úgy gondoltuk, miért ne próbálnánk ki Michaelt. És azt kell mondanom, hogy nincs még egy olyan ritmusszekció, mint Brian és Michael együtt. Fenomenálisak!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.