Ronnie Romero – Végre saját dalait énekelhette lemezre

Hard Rock Magazin

A Frontiers Music két feldolgozáslemezzel vezette fel Ronnie Romero (Elegant Weapons, ex-Rainbow, ex-MSG, ex-Vandenberg, ex-CoreLeoni, ex-Rock & Metal Who’s Who) harmadik szólólemezét, melyen végre nem mások szerzeményeit tolmácsolja. A kiadó helyében a ‘Raised On Radio’ és ‘Raised On Heavy Radio’ című albumok után én azért kíváncsi lennék a Girl, Don’t Listen To The Radio című dal mondanivalójára. De egyelőre be kell érjük a Castaway On The Moonnal.

Ronnie Romero bejelentette, hogy 2023. szeptember 15-én jelenik meg harmadik szólóalbuma ‘Too Many Lies, Too Many Masters’ címmel. Ez az első olyan anyaga az énekesnek, ahol 100%-ban részt vett a dalszerzésben. A dalokat Romero Andy C [Andy Cobos, ex-Lords Of Black] dobossal és Jose Rubio [WarCry] gitárossal közösen írta, és ő az album társproducere is Andy C-vel, ami szintén újdonság Romero számára. Bár ezek az „elsőségek” kétségtelenül növelik az album izgalmasságát, a dalok azok, amelyek igazán a középpontban vannak. Romero hangja teljesen otthonosan mozog ezen a változatos hard rock anyagon, amely minden bizonnyal tetszeni fog minden rajongónak, aki kedveli az énekstílusát és a többi zenekarban végzett munkáját.

Romerót hangja a hard rock/heavy metal színtér élvonalába emelte, a Ritchie Blackmore’s Rainbow, a Michael Schenker Group, a Lords Of Black, a Vandenberg, a The Ferrymen, a Sunstorm, a CoreLeoni, és legutóbb a Judas Priest gitárosával, Richie Faulknerrel alapított Elegant Weapons frontembereként szerepelt már, ezúttal azonban saját csapatával mutatkozik be, melynek tagjai az említett két zenészen kívül még Javier Garcia gitáros és Francisco Gil billentyűs. Az album első kislemezdala a Castaway On The Moon.

A ‘Too Many Lies, Too Many Masters’ dallistája:

01.Castaway On The Moon
02. Mountain Of Light
03. I’ve Been Losing You
04. Too Many Lies, Too Many Masters
05. Girl, Don’t Listen To The Radio
06. Crossroad
07. Not Just A Nightmare
08. A Distant Shore
09. Chased By Shadows
10. Vengeance

Ronnie Romero - Too Many Lies Too Many Masters

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.