Asinhell – Fall of the Loyal Warrior – lemezelőzetes dal

Fémforgács

Asinhell néven egy új death metal zenekart alapított Michael Poulsen a Volbeat énekes/gitárosa, Marc Grewe az egykori Morgoth énekese és a Raunchy dobosa, Morten Toft. Minderre még 2021 során került sor, most pedig a szeptember 29-én megjelenő Impii Hora című debüt-lemetük felvezető dalának a Fall of the Loyal Warrior szöveges videójával jelentkeztek.

A dal bizonyos értelemben egy tisztelgés az olyan, általam kedvelt bandák előtt, mint a Bolt Thrower, az Entombed, az Autopsy, a Grave és a Darkthrone. Elsősorban miattuk csinálom ezt az egészet, és büszkén merítünk az ő hatásaikból. Az egész albumot a ’80-as és a ’90-es évek death metalja ihlette. Az egyik legnagyobb inspirációs forrásunk a Death volt, amiből sokat hallani a lemezen.” – mondta Michael Poulsen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.