IGNITE: itt a teljes line-up!

Haverock Közösség

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, jön a kaliforniai hardcore-punk brigád, az IGNITE Budapestre, ráadásul ezúttal csupán 999 forintos áron is meg lehet nézni a zenekart. Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a bulihoz 3 remekbe szabott hazai banda csatlakozik.

Az este nyitásáról a CYD gondoskodik majd. Az esztergomi crossover/hardcore zenekar 2021-es lemezének legjobb dalaival és néhány új szerzeménnyel érkezik, ráadásul ezen az estén mutatkozik be Osztermann Gábor, a csapat új frontlegénye.

Őket követi majd a debreceni MOLTO. A csapat zenéje súlyos, groove-os, szövegei pedig őszinték, szókimondóak.  A MOLTO élőben a leghitelesebb, arcbamászó dalaik még lehengerlőbbek, mint lemezen.

Az IGNITE előtt közvetlenül pedig az idén 24 éves, a modern metal / dallamos metalcore magyarországi húzócsapata, az Insane melegíti majd a deszkákat.

A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a MAD TOURBOOKING bemutatja:
IGNITE + vendégek:
INSANE
MOLTO

CYD
Budapest
BARBA NEGRA

❒ ESEMÉNY:
https://www.facebook.com/events/776630560739036

❒ JEGYLINKEK:
999 Ft-os Regisztrációs jegy:
https://jegy.rock1.hu/ignite_20230710-reg

Normál jegy:
https://jegy.rock1.hu/ignite_20230710

❒ JEGYÁRAK / PRICES:
999 Ft – regisztrációs jegy – regisztrációs jeggyel belépés a rendezvény napján 19 óráig!
4999 Ft – normál elővétel
6999 Ft – helyszín

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.