Victor Wooten – Májusban az Erkel Színházban lép fel

Hard Rock Magazin

2007 után újra a családi szupergrouppal, a JazzFest Budapest vendégeként koncertezik hazánkban Victor Wooten, az ötszörös Grammy-díjas basszusgitáros-legenda.

Bár már ötször is fellépett különböző formációkban hazánkban a világ egyik – ha nem „a” – legjobb basszusgitárosának tartott Victor Wooten, de a testvéreivel közös fúziós zenekarral csak egyszer. Akik ott voltak az A38 Hajón a 3. Smart Music Fesztivál második napján 2007-ben, azok tudják, hogy milyen sodró lendületű, virtuóz előadásra számíthatunk 2024. május 15-én, az Erkel Színházban.

A Victor Wooten & The Wooten Brothers nevű zenekar felállása a következő:
Victor Wooten – basszusgitár
Regi Wooten – gitár
Roy Wooten – dobok
Joseph Wooten – billentyűs hangszerek
Jegyek kaphatók a JazzFest Budapestnél, részletek az esemény Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.