KK’s Priest – Továbbviszik a hagyományos rock és metál örökségét

Hard Rock Magazin

A Judas Priest 1990-es ‘Painkiller’ albumáig nyúl vissza K.K. Downing, amikor bemutatja legújabb dalát, a One More Shot At Gloryt. A KK’s Priest második, ‘The Sinner Rides Again’ című albuma szeptember 29-én jelenik meg.

Miután a 2021-es ‘Sermons Of The Sinner’ című debütáló albumuk Németországban, Ausztriában, Svájcban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és számos más országban is az albumlistákon top 20-ba került, a KK’s Priest visszatér a ‘The Sinner Rides Again’ című második albumával. A két legendás ex-Judas Priest-tagon, K.K. Downing gitároson és Tim „Ripper” Owens énekesen kívül most is A.J. Mills gitáros, Tony Newton basszusgitáros és Sean Elg dobos közreműködik a szeptember 29-én megjelenő lemezen, melynek keverését és masterelését Jacob Hansen végezte.

„Sok nagyszerű embert veszítettünk el, mint például Lemmy és Dio, de ezt az egyedülálló zenei stílust meg kell őrizni, ameddig csak lehet, és úgy érzem, hogy továbbra is súlyponti szerepet kell játszanom, ahogy mindig is tettem, hogy a metálzene olyan maradjon, ahogyan mindannyian ismerjük és szeretjük – nyilatkozta nemrég K.K. Downing, most pedig az új albumról szólva folytatta ezt a gondolatot. – A ‘The Sinner Rides Again’ című legújabb albumot azért készítettem, hogy továbbvigyem a hagyományos rock és metál örökségét, amelynek több mint 50 éve van szerencsém részese lenni, és egy olyan utazásra csábítsam a hallgatót, amely egyszerre valós és fiktív, bár karakterei néha kétértelműek. Ezek a dalok lehetőséget nyújtanak e csodálatos zenei műfaj minden rajongójának arra, hogy képzeletben kiszakadjon a valóságból, és csatlakozzon hozzánk, hogy együtt élhessük át a heavy metal élményét a továbbiakban is.”

A gitáros a One More Shot At Glory klipjével együtt azt is közölte, hogy az osztrák központú Napalm Recordshoz szerződött. Nemrég jelentette be azt is, hogy Paul Di’Annóval és a Burning Witchesszel indul brit turnéra.

A ‘The Sinner Rides Again’ dallistája:

01. Sons Of The Sentinel
02. Strike Of The Viper
03. Reap The Whirlwind
04. One More Shot At Glory
05. Hymn 66
06. The Sinner Rides Again
07. Keeper Of The Graves
08. Pledge Your Souls
09. Wash Away Your Sins

KK's Priest - The Sinner Rides Again

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.