Új klipes dalt mutatott a Celeste, novemberben új EP jön

Nuskull Magazin

Miután tavaly kiadta hatodik nagylemezét, a francia Celeste idén egy kisebb formátumú anyaggal, egy háromszámos EP-vel jelentkezik, ami az Epilogue(s) címet kapta. A poszt-hardcore-/black metal-banda a To the Grave-hez hasonlóan szintén a legutóbbi anyagáról lemaradt felvételeket tár most a nagyérdemű elé. A kiadvány egyharmada már meg is érkezett az Il se vide lentement videója képében, a maradék cuccos meg majd november 17-én jön a Nuclear Blast kiadásában.

Jó hír még, hogy a fejlámpás franciák idén is ellátogatnak hozzánk, ezúttal a Fekete Zaj fesztiválra, ami augusztus 16-19. közt kerül megrendezésre a sástói Mátra Kempingben. Rajtuk kívül még olyan nagynevű előadók teszik tiszteletüket, mint pl. a The Ocean, a Laibach, a Kalandra, Sylvaine, az Årabrot vagy épp a Playgrounded. A bérletek 60%-a már elkelt, szóval érdemes nem a véletlenre bízni a dolgot, és már most lecsapni a behoppra a Tixa felületén.

//www.youtube.com/watch?v=XTWUnu4X9cI

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.