Autóbalesetet szenvedett a Year of the Knife, az énekesnő életveszélyes állapotban van

Nuskull Magazin

Június 28-án késő este jelent meg a népszerű hardcore-banda, a Year of the Knife Twitterén egy bejegyzés, hogy a zenekar szörnyű autóbalesetet szenvedett Salt Lake Cityben, ahol előtte a Creeping Deathszel játszottak. Pár órával később Brandon Watkins gitáros már azt írta egy másik bejegyzésben, hogy mind a négyen életben vannak, de a feleségének, Madi Watkins énekesnőnek minden erőre szüksége lesz. Ezután Brandon édesapja egy másik posztban megerősítette, hogy  Madi jelenleg is életveszélyes állapotban van, a három másik tag pedig csonttöréseket és egyéb sérüléseket szenvedett el.

Mi itt a szerkesztőségben a legjobbakat kívánjuk a bandának, illetve Madinek, valamint mielőbbi felépülést és túllépést a történteken.

//www.youtube.com/watch?v=l2ouEpV-8HE

//www.youtube.com/watch?v=u_6Et0HVbDI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.