Imre Fia Imre – itt a Világvége

Fémforgács

Az Imre Fia Imre zenekar nemcsak a különleges neve miatt érdemes a figyelemre. A zenekar önmagát a Korn és a Hiperkarma szerelemgyerekeként definiálja és hát van is ebben valami. A csapat nemrég új klippel jelentkezett, amit vezettek fel:

“Te, nem túl sötét ez a video? Itt napfényben alig látszik a képernyőmön… De, de aki minket hallgat, az úgy se szokott napra menni”

Június 30-án a FISHING-en játszanak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.