Gojira, Conjurer, Urne // Budapest, Barba Negra Red Stage 2023. június 12.

Fémforgács

Június 12-én ismét Budapesten játszik a Gojira. A kétszeres Grammy-jelölt, modern progresszív metal vonalas francia csapat pontosan egy éve járt nálunk legutoljára és egy oltári koncertet adott. Ez várható most is tőlük olyan. Műsoruk várhatóan, ezúttal is a 2021-es Fortitude albumra fog fókuszálni.

Az idei koncerthez két zseniális brit zenekar, a Conjurer és az Urne csatlakozott, akik dinamikus modern post, sludge/stoner metaljukkal emelik az est színvonalát. A post-hardcore vonalas Conjurer tavaly júliusban adta ki Páthos című második albumát, amin meglehetősen borongós, de kellően súlyos témákat kínáltak nekünk.

Az Urne egy progresszív alapú stoner / sludge trió Londonból, aki 2021-es debütáló lemezük, a Serpent & Spirit pörgős dalaival forrósítják fel a levegőt. Egyszóval, egy igazán robbanékony éjszakának nézünk elébe.

Időpont tehát: 2023. június 12., hétfő. Helyszín: Budapest, Barba Negra Red Stage

A várható menetrend:

18:00 – kapunyitás

18:30 – Urne

19:10 – Conjurer

20:15 – Gojira

Az esemény oldala:

http://www.facebook.com/events/880321499901006

Jegyek kaphatók Ticketportal hálózatában és a https://jegy.rock1.hu oldalon.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.