Epica – Újabb látványos koncertklip

Hard Rock Magazin

Miután nemrég a Metallica előzenekaraként léptek fel két látványos koncerten Párizsban és Hamburgban, a szimfonikus metált játszó Epica egy újabb koncertfelvételt mutatott be európai headliner turnéjukról. Az Unleashed című számot az amszterdami AFAS Live-ban rögzítették 2023 januárjában, ahogy a korábban bemutatott, Apocalypticával közösen előadott Riverst.

„Az Unleashed a ‘Design Your Universe’ lemezen való megjelenése óta a zenekar és a rajongók egyik koncertfavoritja – nyilatkozta Coen Janssen. – Nem volt kérdés, hogy az eddigi legnagyobb beltéri koncertünkön is el kell játszanunk, és a nagy LED-falon megjelenő csodálatos képekkel a dal még magasabb szintre emelkedett.”

Az Epica előtt sűrűn betáblázott fesztiválszezon áll, jövő év elején viszont ismét stúdióba vonulnak, hogy felvegyék a 2021-es ‘Omega’ folytatását.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.