Megjelent a COLMENA új albuma a Hazajutok

Rockvilág.hu online rockmagazin

Június negyedikétől minden streaming platformon elérhető a COLMENA második nagylemeze. A Hazajutok címen, a Petőfi Kulturális Ügynökség Nagylemez programjának keretén belül elkészült, tíz dalos album első nyolc tétele, noha eredetileg nem így tervezte a zenekar, de egy konceptalbum formáját vette fel. Bagdi Balázs énekes elmúlt két évébe, lelkivilágába, sebeibe, fájdalmaiba enged betekintést, melynek középpontjában a címadó, Hazajutok áll. Hiszen mint olyan, a családhoz, barátokhoz való hazajutás, az élet minden negatív szegmensében, egy pozitív energiákkal bíró, állandó pont. Az Utóirat és az Inszomnia című dalok, amik nem kapcsolódnak a másik nyolc szerzemény koncept jellegébe, még a Nagylemez pályázat megnyerése előtt íródtak, de természetesen ezek is helyet kaptak a lemezen. A friss lemez egyelőre csak a streaming felületeken érhető el. Eddig négy tétel kapott már klipes vagy szöveges videós formát, de az idő előrehaladtával mind a tíz dalhoz készül majd valamilyen vizuál.

Az album további különlegessége, hogy két dalban is hallhattok remek vendégénekeseket. Az Akármerre mész című szerzeményben Besnyő Gabi a Nova Prospectből, míg a Szilánkokban Gordán Julian a Phreniából énekel.

COLMENA – Hazajutok tracklist:

1. Előszó
2. Rosszkor jöttem
3. Eli s tűnhetnék
4. Hazajutok
5. 3:32
6. Ígérem
7. Hív az égbolt
8. Akármerre mész km. Besnyő Gabó (Nova Prospect)
9. Szilánkok km. Gordán Julian (Phrenia)
10. Utóirat
11. Inszomnia

Az eddig megjelent dalok videóval:

3:32

Utóirat:

El is tűnhetnék:

Inszomnia:

COLMENA:
Bagdi Balázs – ÉNEK

Szabó Péter – GITÁR
Schmidt Ferenc – GITÁR
Szabó István – BASSZUSGITÁR
Kobela Ákos – DOB

Zenekari elérhetőségek:

FACEBOOK: https://tinyurl.com/colmenafacebook

INSTAGRAM: https://tinyurl.com/colmenainstagram

YOUTUBE: https://tinyurl.com/colmenayoutube

YOUTUBE MUSIC: https://tinyurl.com/colmenayoutubemusic

SPOTIFY: https://tinyurl.com/colmenaspotify

DEEZER: https://tinyurl.com/colmenadeezer

APPLE MUSIC: https://tinyurl.com/colmenaapplemusic

TIDAL: https://tinyurl.com/colmenatidal

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.