Omen: Duplahármas jubilálás

Haverock Közösség

Omen: Szöveges videót kapott a tavaly év végi digitális EP-n megjelent Kikövezett út című dal

Tavaly karácsony előtt pár nappal jelentkezett Látszatkirályság című 3 dalos minialbumával az Omen. Az EP az online felületekre érkezett – a megjelenéshez időzítve pedig a címadó dalhoz készült videoklip is debütált a zenekar YouTube csatornáján, ami jelenleg már közel 120.000 megtekintésnél jár. Most a Kikövezett út-hoz készített szöveges videót publikálta a Nagyfi László vezette csapat. A dal zenéjét – a bandához 2020 májusában csatlakozott –  Tóth Károly Carlos (ex-Crossholder, ex-Akela) szerezte, a szöveget az Omen új szövegírója, Kovács Enikő Edyko jegyzi.

Omen – Kikövezett út (hivatalos videoklip / official video):

 


Idén 33 éves a hazai rock / metal színtér patinás zenekara, ennek kapcsán Nagyfi László (gitár) összegezte a várható megmozdulásokat:
“A tavaszi klubkoncertek idén kimaradnak, mert az új lemezanyagon dolgozunk – ennek volt az ‘előszele’ ez a tavaly év végén kijött három dal -, igaz konkrét megjelenési dátumunk még nincs. Ezt követően a nyár folyamán fesztiválozni szeretnénk, ősszel pedig néhány klubos fellépés várható tőlünk. A ‘jubileum’ kapcsán… egyszer csak eszembe jutott, hogy basszus, már 33! (nevet) Gyorsan szóltam is Havancsák Gyulának, hogy biggyesszen az Omen logó mellé egy dupla hármast. És úgy gondolom, az előbb felvázoltak szépen ki is töltik ezt az esztendőt.”

Látszatkirályság EP az online felületeken:
https://songwhip.com/omen-2/latszatkiralysag

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.