Avenged Sevenfold – 7 év után érkezik a 8. album

Hard Rock Magazin

2016-ban jelentkezett utoljára stúdióalbummal az Avenged Sevenfold, de már csak június 2-ig kell várni az új anyagra, amelynek megjelent a hivatalos videóval megtámogatott első kislemezdala.

Az Avenged Sevenfold ötösfogata négy év alatt írta meg és rögzítette a ’Life Is But a Dream…’ lemezt, amelyet Albert Camus ‘Közöny’ című regényének filozófiája ihletett, a dalszövegeket az egzisztencializmus és az abszurdizmus hatja át. [Camus könyvét 40 nyelvre fordították le, magyarul ‘Az idegen’ címmel is megjelent.]
Az album egyelőre elsősorban a zenekar hivatalos webshopján keresztül előjegyezhető CD-, egy faszságokkal teli dobozzal összecsomagolt kazetta– és 12 féle vinylformátumban. Az így előrendelők a Berify tech céggel együttműködésben előállított NFC címkét találnak minden verzión, amelyhez mobileszközt helyezve bónusztartalom érhető el. A borítót az igencsak felkapott avantgárd művész Wes Lang készítette, akinek munkásságában visszatérő motívum a kereszténység és az amerikai történelem szimbólumainak vitatott ábrázolása.
A Nobody című dal a zenekar első hivatalos zenei újdonsága a 2016-os ’The Stage’ óta.

’Life Is But A Dream…’ dallista:

01. Game Over
02. Mattel
03. Nobody
04. We Love You
05. Cosmic
06. Beautiful Morning
07. Easier
08. G
09. (O)rdinary
10. (D)eath
11. Life Is But A Dream…

Avenged Sevenfold

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.