Prestige – Candles – új dal és videó

Fémforgács

Candles címmel egy új dallal és annak videójával jelentkezett a finn thrash metal veterán Prestige.

Nem kell félni, a Candles nem egy átlagos romantikus vagy nyálas dal. De mégis a való életen alapul. Olyan sok elfojtott érzés, elveszett remény, apokaliptikus jelek és teljes pusztulás tapasztalható manapság szerte a világon a fényes és csillogó jövő reménye helyett. De ahelyett, hogy ezt a tényt újra kimondtam volna, egyszerűen csak egy kissé költői és határozottan gótikus történetet akartam írni az elmúlt szerelemről, a belső üresség érzéséről és arról, hogy milyen érzés, amikor nem tarthatod a kezedben a kulcsokat, csak reménykedsz a legjobbakban.” – mondta Aku Kytölä énekes, basszusgitáros.

Idetartozó hír, hogy a zenekar a Massacre Records gondozásában újra kiadták ikonikus, 1989-es Attack Against Gnomes című debütáló albumát CD Digipak és limitált bakeliten.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.