Pair o’ Dice – Holnap S8 Underground Club-ban lép fel, februárban pedig 10 éves jubileumot ünnepel a soproni modern/alter metal zenekar!

Hírek

Holnap a fővárosi S8 Underground Clubban zárja a 2022-es koncertszezont a soproni hard/modern rock zenekar, a Pair o' Dice. A december 30-i eseményen ott lesz még rajtuk kívül a budapesti modern melodikus metal Petricor, a szintén fővárosi szimfonikus metal Meteora, valamint a szintén hazai pályán játszó modern metal Pennhurst. Pohl Dávidék azonban nem tétlenkednek sokáig, hiszen február 11-én már be is indítják a jövő évi koncertszezonjukat, méghozzá otthon a Búgócsiga Akusztik Gardenben tartanak majd egy 10 éves jubileumi bulit. Ezen a rendezvényen a NOPE és a Needle Jim melegíti majd be a közönséget. A srácok pár hete egy új klipet hoztak ki a januárban megjelent második nagylemezük, a 'Tükör' címadó dalára.

Pair o’ Dice – Holnap S8 Underground Club-ban lép fel, februárban pedig 10 éves jubileumot ünnepel a soproni modern/alter metal zenekar!

Fotó: FlyPhoto

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.