DVRK – Breathless – új klip

Fémforgács

Június 7-én, a Season of Mist kiadásában adja debütáló EP-jét a deathcore, nu-metal és bass zenei elemeket ötvöző DVRK. A zenekar Infinite Reminiscence címet viselő mini-lemezének témáihoz személyes élményekből, függőségekből, depresszióból és más dolgokból merített ihletet. Második videójukként a Breathless nézhető meg.

Egy olyan korszakban, amikor a metal műfaj új innováció után sóvárog, de mégis sötét gyökerei után vágyik, a DVRK megjelenik második kislemezes dalával, a Breathless-szel. A dak hamarosan megjelenő Infinite Reminiscence debütáló EP-jükről való. Ez a szám egy intenzív narratív utazásra hívja a hallgatókat, amely a deathcore, a nu-metal és a basszus zene lényegét egy egyedülálló, félelmetes hangzásával foglalja magában.” – olvasható a Season of Mist közleményében.

Az EP-ről elsőként bemutatott F.A.M. daluk klipje itt nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.