Svneart – Dacos arcon rúgása a fatalizmusnak

Fémforgács

A progresszív black metal vonajas kanadai Svneart május 11-én, Never Return címmel adta ki harmadik albumát.

Eljött a nap, és végre megjelent a Never Return! Éveket töltöttünk ennek a lemeznek a megalkotásával, minden apró részletének a kidolgozásáig, az első hangoktól egészen a bemutatóig. Ez a kemény munka, az áldozatvállalás és a hajlandóság arra, hogy bocsánatkérés nélkül kifejezzük magunkat. Rendkívül büszke vagyok a bandatársaimra és arra, hogy Never Return. Nagyon izgatott vagyok, hogy mindenki meghallgathatja ezt a lemezt és érezheti üzenete súlyát.” – mondta Vitharr Monteith gitáros / énekes.

A klíma-vészhelyzet, a globális világjárvány és a közösségi szükségletek és az emebrek feletti egyre erősödő vállalati hegemónia beköszöntével a Never Return-t életre keltő elsődleges szikráját a bénult belső és külső világ adta. A kétségbeeséssel szembeni lemondás azonban soha nem volt ismeretlen a Svneart számára. Ez a lemez dacos arcon rúgása a fatalizmusnak.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.