Kerry King – Itt van a From Hell I Rise

Fémforgács

Tegnap jelent meg Kerry King sokunk által várt első szólólemeze, a From Hell I Rise. A lemez mellé Jim Louvau és Tony Aguilera rendezésében Toxic című dala friss videót is kapott.

Egy olyan ponthoz érkeztünk, amikor a politikai fáradtság úrrá lett az országunkban élő emberek többségén, függetlenül attól, hogy az érem melyik oldalán állnak. A dal szövege és energiája ezt az érzést mutatja be, ezért szerettem volna vizuálisan valami olyasmit alkotni, ami szinte olyan, mint egy trailer arról, amit most fogunk megtapasztalni. A katonai szolgálatot teljesítő emberek poszttraumás stressz-szindrómájával is szerettem volna foglalkozni, és azzal, hogy a megnövekedett politikai környezet hogyan hat a mentális egészségükre, ami gyakran figyelmen kívül marad.

A lemezt Kerry King olyan zenésztársaival készítette el, mint Paul Bostaph (Slayer) dobos, Kyle Sanders  (Hellyeah) basszusgitáros, Phil Demmel (ex-Machine Head) szólógitáros és Mark Osegueda (Death Angel) énekes. Az album producere Josh Wilbur (Korn, Lamb of God, Avenged Sevenfold, Bad Religion) volt. A lemez nagy részét a Los Angeles-i Henson stúdióban, mintegy két hét alatt vették fel tavaly júniusban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.