Végre önálló koncertet ad Budapesten a The Halo Effect

Nuskull Magazin

Az elmúlt két évben kétszer kellett leírnom (1, 2), hogy a The Halo Effect legközelebb már egy önálló bulival is elruccanhatna Budapestre, de többször biztosan nem kell: a svéd melodeath-szupergrupp három évvel a debütálása után belevág az első önálló Európa-turnéjába, amivel újfent érintenek minket is. A buli 2025. február 7-én lesz a Barba Negra kék színpadán, az előzenekarok a szintén svéd industrial metal ikon, a Pain, és a szintén dallamos death metalos finn Bloodred Hourglass.

Az már egy ideje köztudott, hogy a Halo’ elkezdett dolgozni a második nagylemezén, a 2022-es Days of the Lost folytatásán, és habár egyelőre nincs hivatalos infó arról, hogy a téli turnéig megjelenik-e a cucc, de azért elég valószínűnek tűnik – pláne ismerve Mikael Stanne frontember munkamorálját, aki manapság legalább négy zenekart pörget párhuzamosan, látszólag fáradhatatlanul. Eközben a Pain épp most májusban készül kiadni a legújabb albumát I Am címmel, míg a BRHG alighanem a 2023-as How’s the Heart? anyagára fogja felépíteni a műsorát.

A jegyelővétel május 8-án, szerdán délelőtt 10-kor indul, jegylink és egyéb infók a facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=RaescU2M0Mw

//www.youtube.com/watch?v=6kkBAjdRzpw

//www.youtube.com/watch?v=nwagiVbSPbU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.