Bleed From Within – Killing Time – új videó

Fémforgács

Killing Time dalának koncertvideójával jelentkezett glasgow-i modern metalcore vonalas Bleed From Within. A dal videóját az elmúlt hónapokban adott koncertjein készült felvételekből állították össze. Maga a dal 2022-es Shrine albumukról való.

Ahogy közeledünk a Shrine ciklus végéhez, visszatekintettünk mindarra, amit ezzel a kiadvánnyal elértünk. Igazán csodálatos pár évben volt részünk, amelyek során több ezer kilométert tettünk meg a világ körül. Tökéletes felvezetése a zenekarunk következő fejezetének. A Killing Time dalszövege személyes jellegű, de bízom benne, hogy az egyértelmű üzenete, miszerint a legtöbbet hozzuk ki a hátralévő időből, visszhangra talál azoknál, akik olvassák. A dal mindig is kiemelkedő volt számunkra és a rajongóink számára, ezért nagyszerű volt, hogy helyet kaphatott az élő programunkban, illetve hogy ezzel a videóval is ünnepelhetjük. A felvételt közeli barátunk és régi videósunk, fotósunk, Tom Armstrong készítette és vágta. Reméljük, hogy nektek is annyira tetszeni fog ez a montázs, mint nekünk! Egy őszinte ünneplése a zenekar elmúlt néhány évének!” – mondta Ali Richardson a zenekar dobosa.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.