Face of Our Time – Megjelent az első lemezük

Fémforgács

Eclipse címmel adta ki első lemezét a modern metal / metalcore vonalán mozgó finn Face of Our Time. A lemezen 10 dal kapott helyet, amiről a zenekar így beszélt:

Nagyszerű érzés látni, hogy az album megjelent! Voltak sikereink és kudarcaink az elkészítése során, de nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Bár a dalok egy része régebbi, a többi pedig újabb, sikerült egy megfelelően változatos, de mégis egyben lévő egészet alkotnunk. Rengeteg támogatást kaptunk a zenekarhoz közel álló emberektől is, például a borítót illetően. Az albumon olyan dalok is szerepelnek, amelyeket még nem játszottunk koncerten, úgyhogy nagyszerű érzés, hogy végre élőben, közönség előtt is eljátszhatjuk azokat. Az albumot már most nagyon jól fogadták, a visszajelzések nagyon pozitívak, úgyhogy szeretnénk a köszönünket kifejezni mindezért! Vegyétek meg az albumot és találkozunk a koncerteken!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.