A The Amity Affliction Budapesten is elnyomja egészben a tízéves lemezét

Nuskull Magazin

Bár alig egy éve jelentkezett új lemezzel a The Amity Affliction, az ausztrál metalcore-banda nem átall megosztani a figyelmet az új anyag, illetve az idén tizedik életévét betöltő Let The Ocean Take Me közt. Ezt úgy kívánják megoldani, hogy augusztusban szinte végig Európában nyomulnak majd, és a kötelező fesztiválos fellépéseken jöhet a jól bevált besztof+1-2 új trekkes setlist, míg néhány klubbulin előrántják a 2014-es lemezt – meg nyilván pár közönségkedvenc darabot is.

Minket az a szerencse ért, hogy utóbbival a hazai rajongókat is megtisztelik, így Joel Birchék augusztus 6-án a budapesti Akvárium színpadát szántják fel az érzelmes, dallamos metalcore-jukkal. Az estének két további külföldi fellépője már biztos van, az egyik a kissé foghíjas, szebb napokat is megélt Emmure, míg a másik a német slágercore-os Blacktoothed. A jegyek április 22-től lesznek elérhetők, addig is érdemes visszajelölni a facbeookos eseményt, hogy semmiről se maradj le.

//www.youtube.com/watch?v=C4URaV1i14A

//www.youtube.com/watch?v=jgCkQI8Y_vI

//www.youtube.com/watch?v=3WYQjunJHOQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.