A Malevolence melegít a Five Finger Death Punch előtt a Barba Negrában

Nuskull Magazin

Az évtized elején lezavart két arénakoncert (1, 2) után idén nyáron harmadjára is hazánkba látogat a Five Finger Death Punch, ezúttal a Barba Negrába. Még senki ne süsse el az összes „hell yeah!”-jét, hiszen a jó hírek itt még nem értek véget: a már ismert előzenekar, az Ice Nine Kills mellé most befutott egy harmadik név is az este fellépői közé, mégpedig nem más, mint a brit Malevolence.

A sheffieldi zenekar buldózerként tör előre, nem meglepő, hogy ezt egyre nagyobb színpadokkal és egyre nagyobb zenekarok előtti bizonyítási lehetőségekkel honorálják a szervezők és a menedzsmentek. Aki pedig most sűrűn köpködne, hogy mit keres egy hardcore-banda egy vállaltan „rádiómetál” acttel egy kalapban, annak halkan megemlítenénk, hogy az ‘Államokban az FFDP előtt a nemrég a bírósági tárgyalásait maga mögött hagyó Marilyn Manson, valamint a deathcore talán legbicskanyitogatóbb orosz formációja, a Slaughter to Prevail nyit. Na az a nem mindegy, igaz?!

Szóval július 9-én Monster Energy OST, horrorcore, és az acélváros ladjei a Barba Negrában. Jegyek és egyéb infók a facebookos eseménynél.

//www.youtube.com/watch?v=mqoFbD1xVWM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.