Tíz év után újra Converge-koncert lesz Budapesten

Nuskull Magazin

Augusztus elsején, szinte napra pontosan tíz év után tér vissza Budapestre a Converge. A megkerülhetetlen alapbanda épp egy új lemezen dolgozik, ami nagy valószínűséggel nem fog megjelenni a Dürer Kert-es buliig, de koncert így is kötelező lesz azoknak, akiket kicsit is érdekel a műfaj. Arról nem is beszélve, hogy Jacob Bannonék igen komoly támogatást is hoznak magukkal: fellép a negyed évszázadát ünneplő thrasher Toxic Holocaust, akiket idén már másodjára látunk a februári bulijuk után, valamint jön még az új erőre kapott kanadai Cancer Bats, illetve a crossover thrasher Take Offense egyenesen Kaliforniából.

A jegyelővétel már él, sőt úgy tűnik, az early bird behoppok egy délután alatt el is fogytak. Minden további infót az eseménynél megtalálsz.

//www.youtube.com/watch?v=DKqOp2YHfhI

//www.youtube.com/watch?v=Yt7VzAnEbeA

//www.youtube.com/watch?v=9UECc6BJAR4

//www.youtube.com/watch?v=vjs69i3KoWU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.